• Grupa PINO
  • Prv.pl
  • Patrz.pl
  • Jpg.pl
  • Blogi.pl
  • Slajdzik.pl
  • Tujest.pl
  • Moblo.pl
  • Jak.pl
  • Logowanie
  • Rejestracja

Blog kuchmistrza

Subiektywnie o gastronomii

Strony

  • Strona główna

Dobra zastawa do gastronomii

pasabahceZastawa stołowa to jeden z najważniejszych punktów w każdym lokalu. Nie ważne, czy ktoś prowadzi małą restaurację, czy prężnie rozwijający się lokal, który otrzymuje gwiazdki od najpopularniejszych poradników - taka zastawa musi być obecna.

Im lepszy lokal, tym...

Nie ma co się oszukiwać, ale im lepszy lokal, tym stołowa zastawa jest bardziej wyszukana. W małych burgerowniach, czy też w miejscach, gdzie można liczyć na same kebaby, napotkamy same plastikowe sztućce. Jednak, gdzie można liczyć na bardziej wykwintne potrawy, to już można liczyć na coś lepszego. Tam samo jest z talerzami, czy chociażby z najzwyklejszymi wazami na zupę, dzbankami na sok, itp. Odpowiednie szkło gastronomiczne można zakupić w dobrze zaopatrzonych hurtowniach.

Lekkość i estetyka 

Firma Pasabahce znana jest z produkcji właśnie takiego szkła gastronomicznego. Są również inne firmy, które tak jak wspomniane Pasabahce mają w swojej ofercie takie produkty, jak: kieliszki do soku, do wódki, a nawet do wody, specjalne patery na nóżce, czy też w wersji bez nóżki, półmiski na ryby, dzbanki do soków, wazony, salaterki, pucharki do lodów, filiżanki ze spodkiem na kawę, talerze w różnych rozmiarach oraz wiele innych produktów, przydatne w każdym lokalu.

13 września 2018   Dodaj komentarz
pasabahce  
Kuchmistrza | Blogi